A kuktatábor a kedvencem

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél egy hetet felhőtlenül, jó társaságban, akkor próbáld ki a kuktatábort! Vanda a PEOPLE TEAM (PT) tematikus táborában járt, és elmondta nekünk, mit tapasztalt.

„Még csak egyszer jártam a PT-ben, de nagyon élveztem. Bár a barátnőim, akik már voltak ott többször is, meséltek róla, de engem például meglepett, hogy milyen nagy a tábor területe, hogy egy átlagos nyári táborhoz hasonlítva mennyivel több szabadságot kapunk úgy, hogy közben sosem unatkozik az ember. A kaja is kellemes csalódást okozott – a pizzát imádtam –, mivel azt hittem, hogy nem lesz valami jó, ezért sokszor fogom használni a büfét, hogy ne legyek éhes. Ennek ellenére ízlett majdnem minden, amit kaptunk, bár a büfét így is sokszor használtam, ugyanis az volt az egyik kedvenc részem.

Már a tábor első napján kiszúrtunk egy fiút, aki elég szimpatikus volt mindegyikünknek (no meg elég helyes). Nem mertünk odamenni hozzá, vagy beszélni vele, ezért csak távolról figyeltük, de azért a nevét nagyon szerettük volna tudni. Valamikor akkortájt megismerkedtünk a táborban egy másik fiúval, és megkértük, hogy kérdezze meg nekünk a srác nevét. Meg is tette, de elmondta a fiúnak, hogy mi kérdezzük, és emiatt nagyon cikin éreztük magunkat. Utólag már inkább csak nevetünk rajta, meg aztán az a srác már biztos nem emlékszik ránk.

Egyik este a szobatársaink már aludtak, vagy aludni akartak, de a legjobb barátnőm és én nem voltunk fáradtak, ezért az ágyamban telefonról elkezdtünk sorozatot nézni. Amit néztünk, csak angolul és angol felirattal volt elérhető, így nem értettünk belőle semmit, de élveztük.”

A A kuktatábor a kedvencem írás először a következő oldalon jelent meg: Legjobbtabor.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések