Legyen kaja, és jó lesz

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben is elvárás, hogy elegendő és jó minőségű ételt kínáljon. A PEOPLE TEAM mellett azonban nem csak ez szól.

„Igazából nem várok sokat egy tábortól. Legyen kaja, és én már boldog vagyok (meg persze a hidratálás is fontos). Na a PT-ben van mit enni, nem is kevés: ott a büfé és a gyümölcspult, reggelire pedig péksütiket, ebédre és vacsorára meleg kaját kapunk.

Kétszer jártam eddig a PT-ben. Először kicsit tartottam attól, hogy nem szerzek barátokat, de minden jól alakult. Az itt kialakult barátságok a mai napig tartanak. Ráadásul a PT-ben olyan otthonos a hangulat, hogy totál elfelejtettem, hogy honvágyam volt. Amikor tavaly megnyertük a kupát, ah, az nagyon jó érzés volt! Az utolsó nap viszont mindig könnyes, nehéz az elválás.

Mit tanácsolnék annak, aki először táborozik? Legyél nyitott! Nem gond, ha az első nap nem lesz társaságod, csak engedd el magad, aztán jön, aminek jönnie kell.

A PT-ben nagyon jól ki lehet kapcsolódni. Imádtam a mókusokat és az Animal Cannibalst is, az első PT-m (2021) óta hallgatom a srácokat. Remélem, idén is jönnek, mert én ott leszek a PT-ben.”

A Legyen kaja, és jó lesz írás először a következő oldalon jelent meg: Gyermektábor.info.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések