Az anyukáknak

PEOPLE TEAM tábor

Kedves Édesanyák! Ne szomorkodjatok, tudnotok kell, hogy nem vagytok egyedül! Néha felemelitek a hangotokat, amikor a gyerekek átlépnek bizonyos határokat, ám én nem ítélkezem, hiszen néha én is a kelleténél jóval szigorúbb vagyok a manóimmal, különösen akkor, ha kevesebbet alszom. Ti pedig, nos, látható, hogy sokkal kevesebbet pihentek, mint én.

Idén talán nem hozok csomagot (mindig azt mondjátok, hogy túl sok csokit esznek a gyerekek), viszont szeretném, ha tudnátok: a gyerekeitek IMÁDNAK titeket, és értékelik mindazt, amit értük tesztek (bár nem mindig fejezik ki ezt világosan). Nemcsak ők, hanem én is nagyra tartom a munkátokat. Minden évben egyre több boldog gyerekkel találkozom, ez pedig nagyrészt nektek köszönhető! Ne csüggedjetek, ha nem minden alakul úgy, ahogyan azt terveztétek! Folytassátok a munkát! Meglepetéssel készülök. Megérdemlitek.

Szeretetteljes üdvözlettel, Mikulás

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Olyanok is akadnak közöttük, amelyeket egészen különleges személyek írtak… Kiválogattuk a 77 legérdekesebbet, és közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

A Az anyukáknak írás először a következő oldalon jelent meg: legjobbtáborok.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések