Segített a szociális szorongás enyhítésében

PEOPLE TEAM tábor

Andi nyáron volt első táborozó. A PEOPLE TEAM táborát próbálta ki, és bár félve indult, jó élményekkel tért haza a PT-ből.

„A PT-ben a programok és a helyszín volt a legszuperebb, de összességében minden tetszett. A szállás megfelelő volt, a reggeli péksütik isteniek, a lejátszott zenék is jók voltak, az esti közös táncokat nagyon élveztem. A legszebb tábori élményem az, hogy írtunk közösen egy történetet, illetve mindenki kapott egy könyvet. Az utolsó napi buli mindent vitt.

A napközbeni órák során bizalmasabban, családiasabban is beszélgettünk az érzéseinkről, amiket a műveinkbe belefogalmaztunk. A PT-s írótáborban sokat tanultam a fogalmazásról, az emberek viselkedéséről, és új barátokat szereztem. Úgy gondolom, hogy ezek a tapasztalatok az iskolában és az életben általában, az emberi kapcsolatok fejlesztésében is jól jöhetnek.

A szüleim nem féltettek engem, én magamat viszont annál inkább, de végül beláttam, hogy biztonságban vagyok. A tábor segített a szociális szorongás enyhítésében, pedig ciki, illetve most már viccesnek tűnő dolgok is történtek velem. Például amikor vettem egy fagyit, és kerestem valakit, hogy megegyem vele, de elfeledkeztem a fagyiról a kezemben, és rácsöpögött, vagy amikor leettem magam ketchuppal vacsoránál.

Jó ötlet volt kedves búcsúüzeneteket írni egymásnak. Ezeket az üzeneteket elolvastuk otthon, és miattuk még most is szívmelengető visszagondolni a táborban töltött napokra.”

A Segített a szociális szorongás enyhítésében írás először a következő oldalon jelent meg: Legjobbtabor.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések