Már a szokásosnál is kisebb…

PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Először is boldog karácsonyt! A nevem Zia, hétéves vagyok. Szeretnék beszámolni neked arról, hogyan telik az életem, és hogy mit szeretnék kérni tőled karácsonyra.

Először is azt gondolom, hogy idén nagyjából 75%-ban jó kislány voltam. Néha huncut voltam, viszont igyekeztem mindig meghallgatni anyut és aput, és segíteni nekik, amikor nem voltam elfoglalt. Az iskolában szorgalmasan tanultam. Próbáltam mindig kedves lenni a barátaimmal.

Szeretem a játékokat és a könyveket, amiket eddig hoztál nekem. Idén is szeretnék valami szépet tőled. Az egyik kívánságom egy új bicikli. A kicsi biciklim már kezd a szokásosnál is kisebb lenni, és szeretnék egy nagyobb, rózsaszín biciklit, amivel még gyorsabban tudok tekerni. Kérnék néhány színes filctollat és rajzlapokat is, mert szeretek rajzolni és alkotni.

Igyekszem nem sokat kérni. Ha ezeket meghoznád nekem, boldog lennék!

Végül szeretném megkérdezni: te hogy vagy, Jézuska? Remélem, van időd pihenni is a sok ajándékozás közben.

Izgulok nagyon!

Zia

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

A Már a szokásosnál is kisebb… írás először a következő oldalon jelent meg: legjobbtáborok.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések