10 dolog, amiért jó alacsonynak lenni

PEOPLE TEAM tábor

Sokan bántják, mind szóban, mind cselekvéssel az alacsony embereket. Ez nem szép dolog. Viszont az alacsonyság előnyös is lehet. Ebből a cikkből megtudhatjátok, hogy miért is jó, ha az ember nem karcolja az eget.

1. Fejsérülések

Az alacsony emberek (köztudottan) mindenhova beférnek. Mivel az ajtók tetejét nem érjük el, egyszerű dolgunk van. Nem kell lehajolnunk. Ugye milyen könnyű feladat? Egyszerű, mint az egyszeregy! Tökéletesen beférünk az autóinkba, nem kell a kobakokra vigyázni. Ebből következik, hogy bármekkora méretű kocsink lehet.

2. Cukiságfaktor

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az alacsony fiúk és lányok aranyosak. Kell ezt fokozni? Hiszen a cukrok is picik.

3. Közmondás:

„A jóból keveset mérnek.” Az alacsony emberek legkedveltebb szólásmondása. Szerintem egyértelmű, hogy miért. Ugyanannyi „jó” kevesebb helyen oszlik el. Ugye-ugye?

4. Alvás

Nem lóg le a lábunk az ágyról. Csábítóan hangzik! A sok szörny az ágy alól nem tud magával rángatni a sötét oldalra.

5. Vásárlás

Kis méretű ruhákból nagyobb a választék. Többféle stílus, anyag és darab. Így már nem is olyan rossz alacsonynak lenni, nemde? Az alacsonyabb embereknek kisebb a lábuk is. Ez abból a szempontból jó, hogy esetleg gyerekméretű cipőt is vásárolhatunk.

6. Játékok

Valószínűleg a remek súlyeloszlás miatt, mi jobbak vagyunk limbóban. De nem megyek messze a játékoktól, a bújócska is remekül megy. Kisebb helyekre is kényelmesen beférünk. Esetleg olyan helyekre is, amikről ki sem néznék, hogy valaki beférne. (Pszt! Narnia-titok!)

7. Előnyös nézőpont

A magas személyek fentről néznek ránk, ami azért jó, mert a fejre, a vállakra és a mellkasra összpontosul a figyelem. Ez azt jelenti, hogy vékonyabbnak tűnünk. Azta!

8. Egészség

Kevesebb a légúti megbetegedésünk, mivel tüdőnk és egyéb légúti szerveink nincsenek megnyúlva. Az orrunkba sem látnak bele alulról.

9. Bárszék

Sokan azt hiszik, hogy a bárszéksztori rémes, holott csodás. Ha már föltornáztad magad a székre, remek játékra tehetsz szert, ugyanis a láblógatás mindenkinek jólesik. Gondoltad volna?

10. Utoljára:

A hosszú farmerok átka. Gondoljunk csak bele! Vissza tudjuk hajtani őket, ami laza és menő kinézetet biztosít. Aki még nem próbálta, annak KÖTELEZŐ.

Neuvirt Zsani

A 10 dolog, amiért jó alacsonynak lenni írás először a következő oldalon jelent meg: kecskenewsas.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések