Garantált izomláz a táborstartig

PEOPLE TEAM tábor

Marci a szobabeosztást programozza, illetve mesterségesintelligencia-órákat tart. Feltettünk neki 5 kérdést a táborról.

Miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Mesterségesintelligencia-mérnöknek tanulok. Imádok sportolni, azon belül is a boksz világa az, amiben én mozgok. Érdekes tény, amit sokan nem tudnak, az az, hogy angolul jobban tudok, mint magyarul. A PT tarka társaság… A PEOPLE TEAM olyan, mint egy nagy család. Igaz, hogy végigdolgozzuk a három vagy négy hetet, de mégis olyan az egész, mint egy nagy fesztivál. Vannak programok, barátok, zene, jó idő.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Amikor kezdés előtt építettük fel a tábort, akkor Geri meg én elég sok pakolós és fizikai munkát végeztünk. Napernyők, járókövek, 4 raklapnyi Soba tészta, rengeteg üdítő és még sorolhatnám. Táborkezdésre sikerült is szereznünk egy kis izomlázat. Nem baj, bírjuk és szeretjük a munkát!

Mi volt a legjobb táboros melód?

Sporttanárnak lenni. Imádtam azt, hogy sportolhatunk a napsütésben és jó időben. Rengeteget edzettünk és játszottunk a táborozókkal.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Szerintem így is nehezen követhető az a sok pozíció, ami már létezik, azonban ha egy újat kéne javasolnom, az valószínűleg egy olyan pozíció lenne, amiben az adott személy arra fókuszál, hogy az új táboroztatók könnyebben beilleszkedjenek. Ez a pozíció nem is feltétlenül a tábor ideje alatt működne, hanem inkább a tréning alatt. Emlékszem, tavaly, első évemben, a tréningen kicsit meghökkentő volt a csapat mérete. Több mint száz új ember, ismeretlen arcok, akikről szinte semmit nem tudtam, és bár mindenki nagyon kedves és barátságos volt, mégis időbe telt, amíg beilleszkedtem. Ez az idő mindenkinél más, de ha lenne valaki, aki kifejezetten ezért felelne, akkor könnyebb lenne.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

A PT-ben én soha nem voltam táborozó, de az emlékezetes volt, amikor egy másik tábor első napján kiderült, hogy az egyik kedvenc gimnáziumi tanárom fogja vezetni azon a héten a tábort. Nem tudom, hogy került oda, de örültem, hogy nyáron is ő tanít minket.

A Garantált izomláz a táborstartig írás először a következő oldalon jelent meg: kecskenewsas.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések