Az esti feladatok a legszórakoztatóbbak

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Hallottál már a Koboldok városáról? A PEOPLE TEAM nyári táborában ez az egyik legnépszerűbb program. Többek között erről is beszélt nekünk Ákos, a PT egyik táboroztatója.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Imádom a PT energiáját, nem tudnám elképzelni a nyaramat tábori élmények nélkül. Szerintem jól át tudom adni a tudásomat egy hét tábor alatt a „tanítványaimnak” olyan módon, hogy arra ők is örömmel emlékezzenek vissza.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A legfurább kajálásom szerintem az volt, amikor az egyik este a hangárban nagyon megéheztem, és összedobtam egy olyan radioaktív kombót, amire visszanézve nem is értem, hogy tudtam megenni. Az összetevők a következők voltak: tészta, tofu, egy egész csomag mozzarella és végezetül szárított hagyma.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Az esti programokon való állomásvezetést találtam eddig a legszórakoztatóbb feladatnak. Ilyen volt például, amikor az egyik koboldok éjszakáján black jack standot üzemeltettem, vagy amikor egy másik esti programon csomagküldő állomás vezetésében segítettem. Az állomásos esti programok mindig tele vannak káosszal, de szerintem ez hozzáad a szórakozási faktorhoz, mivel mindig kialakul valamilyen humoros szituáció.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Nem tudom, szerintem eléggé ki vannak egyensúlyozva a tábor személyzetének a feladatai. Mindig van valamit csinálni, és pihenőidő is simán jut a tanároknak és a mókusoknak is.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A tengernyi lehetőség a táboron belül szerintem eléggé irigyelhető, nemcsak a tábortematikákról beszélek, hanem a rengeteg délutáni és esti foglalkozásról is, amelyek könnyedén leköthetik még a legmakacsabb gyereket is.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Talán az volt, amikor megtudtam, hogy a jónéhányan kijárkálnak a közeli Auchanba mókus kísérőkkel. Mielőtt erről tudtam volna, csak külső programok alkalmából hagytam el a tábor területét (ilyen volt például a zenestúdió), és ekkor már három éve jártam a táborba, nem is beszélve arról, amikor hallottam a Burger Kingről.

A Az esti feladatok a legszórakoztatóbbak írás először a következő oldalon jelent meg: Legjobbtabor.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések