Addig sem unatkozom otthon

PEOPLE TEAM tábor

Miért jó táborozni? A tizenéves Nándi elmondta, mit tapasztalt, amikor a PEOPLE TEAM nyári táborában járt.

„A PT-ben sok jó program van – addig sem unatkozom otthon. Jó dolog az is, hogy táborozáskor sok emberrel ismerkedem meg. Új barátokat is szereztem, mert idén ottalvós tábort választhattam. A tavalyi tábori barátommal voltam egy szobában ezúttal is. Korábban kicsit féltem, hogy ott kell aludnom egyedül egy hétig, de aztán minden rendben volt, nem volt honvágyam sem.

Kétszer voltam PT-s, először gamertáborban, aztán filmestáborban vettem részt. Előbbit azért választottam, hogy új játékokat próbálhassak ki, utóbbinak köszönhetően pedig megtanultam helyesen használni a kamerát, illetve azt is, hogyan kell összevágni egy filmet. Emellett szereplőként is megmutathattam magam a kamera másik oldalán. Az volt a célom, hogy a mi filmünk legyen a legjobb – a legkedvesebb emlékem is ahhoz kapcsolódik, amikor megnéztük a filmeket.

Mi jut eszembe a PT-ről? Önállóság, barátok, kaja, zsivaj, sokaság, zene, találkozások, szórakozás, napsütés, víz, utazás, büfé, bögrés leves, jégkrém, gyerekek, játék, zene, móka, ijesztgetés, fények, segítők, vidámság, kavarodás, eső, csata, lökdösődés, tánc. A csapatunkkal nyertünk is, hazavittem oklevelet, könyveket és kacatokat.”

A Addig sem unatkozom otthon írás először a következő oldalon jelent meg: Táborozz.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések