Sokat tanultam a tőzsdés játékból

PEOPLE TEAM tábor

Barni kipróbált már párat a PEOPLE TEAM (PT) gyerektáborának szekciói közül, de mivel még csak 15 éves, idén és jövőre is lehetősége nyílik más-más témával megismerkedni. Mi tetszett eddig neki a legjobban, és mire jelentkezne még szívesen? Kiderül, ha elolvasod a véleményét!

Dróntáborban, angoltáborban és tőzsdecápatáborban is jártam a PT szekciói közül. A kedvencem az utóbbi, a pénzügyi tábor volt, sokat tanultam belőle. Szerintem minden szuper volt, talán kicsit kevesebb kéne az ovis játékokból. Inkább legyen Airsoft! Ja és egyszer már nyerhetne a fekete csapat is; remélem, vettétek a célzást…

Amit egy tábortól elvárok, az az, hogy legyen tele élményekkel, amik jók és izgalmasak számomra – ebbe NEM tartozik bele a foci meg hasonló hétköznapi dolgok. A tábor összehoz emberekkel (kivéve engem, de mindegy), meg legalább nem csak otthon ülsz. A szüleim már nem izgulnak, olyan sok táborban jártam. Ha problémám adódott, általában vagy magam oldottam meg, vagy a többi táborozó segített, de sok példa volt arra is, hogy a táboroztatók nyújtottak segítséget. A barátaim is segítettek: vannak olyanok, akikkel már több mint 3 éve haverok vagyunk, habár az ország másik felében lakunk. Annak, aki először készül a PT-be, azt tanácsolnám, hogy ne izguljon, majd lesz valami, és ne legyen hülye, illetve pakoljon össze rendesen.

Mi szeretnék lenni, ha nagy leszek? Temetkezési vállalkozó. Na jó, nem, inkább 3D modellező. Egyébként 3D-hez kapcsolódó tábor is van a PT-ben, a 3D konstruktőrök tábora, azt is ki fogom próbálni.”

A Sokat tanultam a tőzsdés játékból írás először a következő oldalon jelent meg: gyerektaborok.com.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések