Örökké emlékezetes nyarak

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Nem unalmas mindig ugyanabban a táborban tölteni a nyarat? Nem hát! Legalábbis Kriszta, aki ötször járt eddig a PEOPLE TEAM nyári táborában, már a következő alkalmat tervezi. Olvasd el, miért van annyira oda a PT-ért!

„A PT-ben nagy szeretettel fogadott mindenki. Ötször táboroztam itt, ezért tudom, mi vár azokra, akik ebbe a táborba jönnek: szórakozás, csapatversenyek, jó programok, na meg egy kis jártasság az általuk választott témában. Tuti, hogy minden rendben lesz. Amikor kérdésem volt, a mókusok mindenben segítettek. Előfordult, hogy felhívták a szüleimet, beszélgettünk egy kicsit, és utána is törődtek velem.

Mindenkinek ajánlom a PT-t, még szép! Sokat meséltem erről a táborról. A kedvenc szekcióm a tánctábor – a lényeg, hogy táncolhassak; a Titanicot is előadtuk. Egyszer a barátnőm engedte, hogy kiszolgáljak a büfében, buli volt! És érdemes a versenyeken részt venni, mindig kapunk érte valamit.

Ez egy szuper nyári program! Sok barátot szereztem, egy részük már a bejáratnál ölelget, ahogy megérkezem. A búcsúzás mindig kicsit szomorú, de ezek a nyarak örökké emlékezetesek maradnak. Tetszik, hogy a korábbi táborok fotói díszítik a két oldalt. Jó újra felidézni a régi pillanatokat.”

A Örökké emlékezetes nyarak írás először a következő oldalon jelent meg: Táborozz.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések