Kis kutya, nagy felelősség

PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Én vagyok a Petya, és anyukám segít most nekem. Levelet írok neked. Még nem tudok rendesen írni, csak betűket. De nem baj, mert az anyukám a legjobb!

Nézd, Jézuska, a karácsony már közel van, és én már nagyon-nagyon izgatott vagyok! Anyukám azt mondja, hogy te a legjobb ajándékokat hozod, és remélem, hogy idén is így lesz.

Most el kell mondjak neked egy titkot. Én egy kiskutyát szeretnék! Olyan aranyosat, aki mindig velem lenne, és játszana velem. De anyukám azt mondja, hogy kiskutyát nem lehet csak úgy venni, mert az nagy felelősség, és gondoskodni kell róla. Szóval most nem tudom, mit tegyek. Tudnál segíteni?

Tudom, hogy a Jézuska sok mindent tud, és talán még kiskutyát is tudna hozni nekem, ha megkérném. De azt is hallottam, hogy az állatmenhelyeken sok olyan kutyus van, akinek nincs otthona. Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha az anyukámmal és az apukámmal elmennénk az állatmenhelyre, és megmentenénk egy kiskutyát? Aztán te segítenél neki, hogy boldog kutyus lehessen…

Köszönöm, Jézuska, hogy meghallgattad a levelemet. Remélem, hogy te megérted, mit szeretnék, és segíteni tudsz nekem. Nagyon szeretlek, és várom, hogy lássalak a karácsonyfa felett elszállni! Elárulnád, milyen géppel érkezel?

Sok puszi, Petya

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

A Kis kutya, nagy felelősség írás először a következő oldalon jelent meg: legjobbtáborok.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések