Irigyeltem a táboroztatókat

PEOPLE TEAM tábor

Berti éveken át táborozóként vett részt a PT-ben, most azonban fordult a kocka: táboroztatónak jelentkezett.

Mutatkozz be, kérlek!

Babócsai Bertold Péter vagyok, hat éve járok már a PEOPLE TEAM-táborba. Jól kijövök a gyerekekkel, és kreatívnak tartom magam. Már kis korom óta kosárlabdázom egyesületben. Szeretek otthon barkácsolni. Általános iskolában két tannyelvű iskolába jártam, és megcsináltam a középfokú angolnyelv-vizsgát. A tanulmányaimat műszaki középiskolában folytatom.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

A PT-be azért most szeretnék menni, mivel már hat éve a PT-be járok táborozni, és elég idős lettem ahhoz, hogy táboroztató legyek.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Igen, stresszeltem, a legelső PT-be jövetelemnél, amikor új közeg volt, és még nem ismertem senkit. A stresszelést barátkozással oldottam meg.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Amikor két különféle pizzát borítottam egymásra, a közepén majonézzel és ketchuppal.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Minden megvan, amit tudnék javasolni.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Semmit, mivel amikor táborozó voltam, akkor a táboroztatókat irigyeltem.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Első PT-táborozásom alatt a robotikatábort jelöltem meg. Ennek a tanára Ákos volt. A barátom és én jelentkeztem a táborba, és ekkor ismerkedtünk meg vele. A második nap sokszor hallottuk, hogy Ákos azt mondta: „Mert az jó” – ezt máig emlegetjük és használjuk a mindennapokban. A másik kifejezés az volt, amikor programozótáborba mentem, és megkaptam G.-t tanáromnak. Amikor jól gondolkodtam, és ezt elmondtam G.-nek, akkor ő egy yapp-yappal válaszolt.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Amikor a kosárpályára lementem egy kicsit dobálgatni, és észrevettem, hogy mennyien vannak ott. Mert amikor megérkeztem, akkor nem láttam senkit se, aki ott lett volna, és dobált volna a kosárpályán.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Amikor G. csapatába kerültem, és oda-vissza kellett futkározni a focipálya és a kosárpálya között, és vinni kellett feladatokat azoknak, akik megoldották ezeket pontokért.

A Irigyeltem a táboroztatókat írás először a következő oldalon jelent meg: Táborozz.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések