Így készült a burritónak kinéző palacsinta

PEOPLE TEAM tábor

Tavaly ballagott a PT-ből, idén pedig táboroztatónak jelentkezett. Katával beszélgettünk a PEOPLE TEAM nyári táboráról.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

9-10 éves koromtól jártam ebbe a táborba táborozóként, szóval számomra tényleg nincs nyár PT nélkül. Mivel most már 18 éves vagyok, és nem mehetek táborozóként, úgy döntöttem, kipróbálom, milyen a „másik oldalon” lenni. Még az 50 órát sem teljesítettem a gimiben, és szerintem a közösségi munkát a legjobb letenni egy olyan környezetben, ahol a körülöttem lévő emberek mindig nagyon aranyosak és jó fejek voltak velem. Számomra ez a legtökéletesebb lehetőség, hogy megtapasztaljam, milyen az, ha a nap nagyobb részét munkával töltöm. Nem nagyon tudom, mire számítsak, de készen állok szembenézni a kihívásokkal, és biztos vagyok benne, hogy az, hogy ismerem a helyszínt és az embereket, segíteni fog abban, hogy a maximum-teljesítőképességemet adjam.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Kuktatáborban voltam, ahol éppen palacsintát csináltunk. Én szórtam rá csokiszószt, és tettem a belsejébe tejszínhabot. Picit sokat tettem rá, és inkább úgy nézett ki, mint egy burrito, ami tejszínhabbal van megtöltve. Ettől függetlenül finom volt, de biztos vagyok benne, hogy nem próbálnám ki újra.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Még nem volt táboros melóm, de az egyik táboroztató azt mondta, hogy nagyon jó érzés az utolsó nap a táborozókkal együtt bulizni, és látni másnap, ahogy búcsúznak a barátaiktól. Ezek mind arra emlékeztették őt, hogy mennyire élvezte ő is a tinikorát ebben a táborban.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

8-9 éve jöttem először a PT-be, és amikor tavaly „elballagtam”, tudtam, hogy nagyon fog hiányozni a táborozói élet. Az alapján, amit más táboroztatók mondtak, eléggé irigyelni fogom a táborozóktól azt, hogy többet fognak aludni, mint mi. Amit a leginkább szomorú szemekkel fogok nézni, azok a csapatjátékok lesznek. Tudom, hogy kismókusként lehet, lesz csapatom, de nem vehetek részt a játékokban táborozóként, és ezt nagyon fogom hiányolni, mert azok voltak a legjobb részei a napomnak.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?A homokbánya. Amikor fotóstáborban voltam, a tanárral kimentünk oda, hogy csináljunk képeket, és nagyon szuper élmény volt egy teljesen új környezetben kipróbálni magam fotósként, főleg úgy, hogy elsőre úgy tűnt nekem, mintha nem lenne ott semmi érdekes.

A Így készült a burritónak kinéző palacsinta írás először a következő oldalon jelent meg: Gyerektáborok.com.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések