Együtt fejlődhetünk a gyerekekkel

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Dani minden nyáron pár napot a PEOPLE TEAM nyári táborában tanít. Többek között arról beszélgettünk, miért szereti a PT-t.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Úgy gondolom, hogy a táboroztatás fontos mérföldkő egy fiatal életében; sok új dolgot tanulhat meg ez alatt a pár hét alatt bárki, aki táboroztat. Én is ezek közé az emberek közé tartozom: tavaly voltam már a PT-ben, és sok új dolgot sajátítottam el, eszméletlen mennyiségű tapasztalatot szereztem fotóstanárként a már meglévők mellé, és ahogy múlt évben is, most is szeretném átadni ezeket a táborozóknak, hogy még jobban megszerettessem velük a fotózás csínját-bínját. No meg sok új barátot szereztem, ami nélkülözhetetlen összetevője egy szupi jó közösségnek.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Na ez jó kérdés, vacsorakor a mindenféle saláta plusz szószok plusz húsfélék életmentők az esti program előtt, még a pizza + saláta kombó is, ha nem is furcsák, de tuti sok erőt adnak!

Mi volt a legjobb táboros melód?

Maga a fotózás szerintem. Amikor csapatokra bontjuk a társaságot, és mindenki kap egy kis csapatot, amivel a hét folyamán együtt dolgozik, nagyon jó érzés akár tanítani, akár együtt dolgozni, fejlődni velük.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Inkább a fiatal énem irigyel dolgokat. Azt a rengeteg mosolygást, boldogságot, lehetőséget, amit kapnak a gyermekek a PT-ben, semmi sem írhatja felül. Egyik tábor sem olyan, mint ez, az esti programok, illetve a szekciók, különböző táborfajták nagy választékot adnak, így mindenki megtalálja a saját érdeklődési körének megfelelőt, szuper lehetőségeket kínálva ezzel a gyerkőcöknek. Úgy gondolom, ez évről évre folyamatosan bővül, így nagyon várom már az idei tábort.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

A lift, bár ez nem nagy felfedezés, de fotósként többször jól jött. A 6. szinten lévő fotósterem sok lépcső megtételével érhető el, így az ilyenkor életmentő tud lenni, amikor gyorsan kell valami a teremből, ilyesmi.

A Együtt fejlődhetünk a gyerekekkel írás először a következő oldalon jelent meg: Napközis táborok.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések