Csengő vagy hűtőmágnes

PEOPLE TEAM tábor

Kedves Télapó! Boldog vagyok, hogy írhatok neked! Tudom, hogy tényleg létezel, bár a barátaim nem hisznek benned. Azt mondják, csak a mesékben van Télapó. Tévednek.

Hogy bebizonyítsam nekik az ellenkezőjét, arra gondoltam, hogy klassz lenne, ha küldenél nekem valamit, ami csak tőled származhat. Egy aláírt fotót rólad és a feleségedről, vagy bármi hasonlót, ami igazolja, hogy te vagy a valódi Télapó. Például a szánod egyik csengője is szuper lenne!

Szeretnék még kérni valamit… Kérnék egy kis hóembert a hűtőmágneseink mellé, hogy reggelente, amikor kinyitom a hűtőt, eszembe jusson a karácsony varázsa. És ha még lenne egy kis hely a zsákodban, egy karácsonyi színezőkönyvet is szeretnék.

Szeretettel, Hajnalka

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

A Csengő vagy hűtőmágnes írás először a következő oldalon jelent meg: legjobbtáborok.hu.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések