Angliából a PT-be

PEOPLE TEAM tábor

Ezúttal három PT-s táboroztatót kértünk meg arra, hogy mutatkozzanak be, és árulják el, hogyan találtak rá a PEOPLE TEAM nyári táborára.

Gallovics Hanna Noémi: „19 éves gimnazista vagyok. Az egri Neumann János Gimnázium emelt biológia–kémia szakán tanulok. Két nyelven, angolul és németül beszélek C1 szinten. Magamat egy könnyen ismerkedő, nyitott személyiségnek tartom. Szívesen veszek részt olyan programokon, ahol emberek között lehetek. Már számos közösségi programnak voltam a részese az iskolám révén. A jövőben orvos szeretnék lenni, szeretek segíteni másoknak, ezért örültem, amikor az egyik kedves osztálytársam szólt, hogy van lehetőség gyerekeket táboroztatni.”

Schiszler Abigél: „Nagyon szeretem a táborokat, hiszen kis koromtól kezdve többféle táborban jártam, leginkább tánctáborokban töltöttem a nyári szüneteket. Sokáig élsportoló voltam akrobatikus rock and roll sportágban, de új dolgokat is ki akartam próbálni, így most már másféle stílusban tanulom a táncot. Ha sportról van szó, mindig szívesen csatlakozom. 11. osztályos gimnazista vagyok az Eötvös József Gimnáziumban, egy nyelvi osztályban; B2-es angolnyelv-vizsgával és alapszintű németnyelv-tudással rendelkezem, így ha arra kerül sor, szívesen kipróbálom magamat külföldiekkel való beszélgetésekben is.”

Károlyi Máté: „17 éves vagyok, és több mint 10 éve külföldön élek. Nagyon szeretek sportolni, elsősorban focizni – jelenleg sporttudományt tanulok egy fociakadémián. Anyukámmal és az öcsémmel élek egy kisvárosban, Rugbyban, Anglia közepén. Azért a PT, mert korábban már voltam két nyáron táborozni, és akkor eldöntöttem, hogy amint lehetséges, visszajövök. Ez egy lehetőség számomra többet tanulni, most már táboroztatói szemlélettel. Szeretnék többet foglalkozni gyerekekkel, és az sem utolsó szempont, hogy a táborban új kapcsolatokat alakíthatok ki, barátokat szerezhetek.”

A Angliából a PT-be írás először a következő oldalon jelent meg: Napközis táborok.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések