A kor nem lehet gond

PEOPLE TEAM tábor

Kedves Jézuska! Én vagyok Márton, az a hétéves fiú, aki nagyon várja a karácsonyt. Vagyis még nem vagyok hét, de a következő évben már az leszek. Gondolom, ez nem jelent problémát. Anyu és nagyi segített nekem, hogy írjak neked egy levelet. Sok mindent szeretnék, viszont a karácsony nem csak az ajándékokról szól. Persze jó kapni, de tudom, sokkal fontosabb a családdal töltött idő. Sokkal jobb móka is. Karácsonykor kedvesnek kell lennünk, mert ilyenkor mindenünk megvan.

Szeretnék kérni tőled egyet, ami nemcsak nekem, hanem az egész családnak örömet okozhat. Egy társasjátékot szeretnék, olyat, ahol nevetni lehet és gondolkodni, és ahol a játszásban mindenki részt vehet.

Tudom, hogy sok gyerek ír neked, és hogy mindenki szeretne valamit. Ezért én csak szeretném megköszönni, hogy eljössz majd hozzánk is, és hogy másként telik majd az idő a családommal.

Boldog karácsonyt kívánok neked!

Márton

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

A A kor nem lehet gond írás először a következő oldalon jelent meg: Napközis táborok.

Ezek is tetszhetnek

Hasonló bejegyzések